Fler skäl att handla i Kristianstad

Gynna Kristianstad – handla lokalt!
Ytterligare 6

GODA SKÄL ATT
HANDLA
LOKALT

PERSONLIG SERVICE
Hos dina lokala handlare är du igenkänd och möts med personlig service av kunnig och engagerad personal. Här kan du få råd och tips och snabbt och enkelt få den hjälp du behöver.

SPARA TID
Lättillgängliga butiker sparar tid. I Kristianstad kommun är det enkelt och många gratis parkeringar. Ärendena går snabbt att uträtta med alla butiker inom bekvämt promenadavstånd.

OMTANKE OM MILJÖN
Stora utsläpp genereras av bilåkande till och från shopping. Här kan vi hjälpas åt. Genom att gynna våra lokala handlare sparar vi både bensinpengar och gör miljön en tjänst.

ATTRAKTIVA ORTER
Med en levande detaljhandel slipper vi tomma skyltfönster och får tillgång till ett brett utbud. Vi får attraktiva orter med bra förutsättningar för ökat företagande och fler arbetstillfällen.

ÖKAD TURISM
Trevliga och lättillgängliga butiker med brett sortiment och bra service sprider ett gott rykte omkring sig. Det ger förutsättning för ökad turism och därmed ökade intäkter i kommunen.

STARKARE KOMMUN
Med ett starkt lokalt handels- och näringsliv blir vår kommun attraktiv att bo i. Med fler invånare blir förutsättningarna för kommunal service som skola, vård, och omsorg bättre.

Du är välkommen att skriva en kommenterar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s